
Paul Delrez
Paul Delrez, gerenommeerde chef en Instagram-ster, was jarenlang gastheer van de Brusselse restaurants La Guinguette en Ville en La Maison Blanche. Voor zijn genereuze en verfijnde keuken herwerkt hij Belgische klassiekers met seizoensproducten van topkwaliteit. Met 800.000 volgers op Instagram is hij vandaag een van de belangrijkste gezichten van de genereuze en traditionele keuken van weleer 2.0.
“Ik hou van Comté vanwege zijn rijke smaak en veelzijdigheid. Het is een kaas die bij zoveel gerechten past en een unieke diepte toevoegt. Toen ik werd gevraagd om een 100% Comté-menu te creëren, greep ik die kans met beide handen aan. Deze kaas inspireert me met zijn vermogen om eenvoudige gerechten om te toveren tot bijzondere culinaire ervaringen. Ik vond het geweldig om dit smaakavontuur met jullie te delen en jullie Comté in al zijn vormen te laten ontdekken. – Paul Delrez