Comté BOB op het menu in De Vleeshalle in Mechelen

Comté BOB op het menu in De Vleeshalle in Mechelen

België en Comté, dat is een echt liefdesverhaal… en een blijvend!
Deze uitzonderlijke Franse kaas, zorgvuldig gerijpt in het Juragebergte, heeft reeds lang de smaak van talloze Belgische foodies veroverd. Zijn rijk aroma, zachte textuur en vermogen om zowel alledaagse als de meest gedurfde creaties naar een hoger niveau te tillen, maken van Comté een favoriet ingrediënt.

Deze boeiende Frans-Belgische samenwerking wordt vandaag herwerkt in de keukens van foodmarket De Vleeshalle in Mechelen. Van mei tot oktober wordt Comté verwerkt in drie exclusieve recepten, bedacht door de hamburgerstand van de markt. Op het menu staan originele herinterpretaties, van hamburgers tot wraps, inclusief klassiekers van bij ons — te beginnen met de beroemde mitraillette — verfijnd en met veel smaak heruitgevonden.

Lanceringsevenement van het nieuwe recept met Sven Ornelis.

Een schat aan smaken in hartje Mechelen

De Vleeshalle is gevestigd in een voormalige vleesmarkt uit 1881 en is in enkele jaren tijd uitgegroeid tot een van Vlaanderens topplekken voor streetfood. Je vindt er :

  • 14 creatieve eetkraampjes,
  • 7 gepassioneerde handelaren,
  • En meer dan 1.000 bezoekers per dag, allemaal nieuwsgierig om te proeven, te testen en te genieten.

Het is in deze bruisende omgeving dat Comté zijn volledige potentieel toont, gecombineerd met de culinaire expertise van chefs op de hamburgerstand, om een culinaire ervaring te bieden die zich onderscheidt van de rest.
.

Drie exclusieve Comté BOB-creaties

Cookieconsent met Real Cookie Banner