België en Comté, dat is een echt liefdesverhaal… en een blijvend!Deze uitzonderlijke Franse kaas, zorgvuldig gerijpt in het Juragebergte, heeft reeds lang de smaak van talloze Belgische foodies veroverd. Zijn…
Comté zorgt voor sensatie tijdens zijn eerste optreden op Antwerpen Proeft! Voor de allereerste keer nam Comté – deze kaas met beschermde oorsprongsbenaming en sterk karakter – deel aan Antwerpen…
Na Bryan Debouche in Namen en chef-influencer Paul Delrez in Antwerpen, is het de beurt aan Whoogy’s, de chef die niet weg te denken is op sociale media, om zijn…
Na Bryan Debouche in Namen is het de beurt aan chef-influencer Paul Delrez om zijn 100% Comté BOB menu te onthullen. Je kunt zijn originele recepten ontdekken van 16 juli…
Bryan Debouche is de eerste chef die de “Sorry not Sorry” uitdaging aangaat in samenwerking met Pépite – Cave à Manger, gevestigd in Namen. Van 20 juni tot 13 juli…