Artisjok Violet / Schelpen / Peper Citroen Wolk Comté PDO 24
Hoofdgerecht | Lente
Ingrediënten
- 150g Comté BOB
- 8 kleine paarse artisjokken
- 50g Ei
- Peper PM
- 75g melk
- 75g room
- 1 citroen
- 1kg kokkels
- 200 mL witte wijn
- 2 teentjes knoflook
- 1/2 bosje peterselie
- Olijfolie
string(422) "
- Meng de melk, room, dooiers en Comté op 60°C. Plaats vervolgens in een sifon.
- Draai de artisjokken om en snijd ze rauw fijn.
- Kruid kort met olijfolie.
- Marineer de kokkels met knoflook en gehakte peterselie.
- Schik de artisjokken en kokkels mooi in een soepbord en bedek met een paar dotjes sabayon.
"
Voorbereiding
- Meng de melk, room, dooiers en Comté op 60°C. Plaats vervolgens in een sifon.
- Draai de artisjokken om en snijd ze rauw fijn.
- Kruid kort met olijfolie.
- Marineer de kokkels met knoflook en gehakte peterselie.
- Schik de artisjokken en kokkels mooi in een soepbord en bedek met een paar dotjes sabayon.
Cookieconsent met Real Cookie Banner