Recept

Artisjok Violet / Schelpen / Peper Citroen Wolk Comté PDO 24

Artisjok Violet / Schelpen / Peper Citroen Wolk Comté PDO 24

Hoofdgerecht | Lente
4 personen
30min

Ingrediënten

  • 150g Comté BOB
  • 8 kleine paarse artisjokken
  • 50g Ei
  • Peper PM
  • 75g melk
  • 75g room
  • 1 citroen
  • 1kg kokkels
  • 200 mL witte wijn
  • 2 teentjes knoflook
  • 1/2 bosje peterselie
  • Olijfolie

Voorbereiding

  1. Meng de melk, room, dooiers en Comté op 60°C. Plaats vervolgens in een sifon.
  2. Draai de artisjokken om en snijd ze rauw fijn.
  3. Kruid kort met olijfolie.
  4. Marineer de kokkels met knoflook en gehakte peterselie.
  5. Schik de artisjokken en kokkels mooi in een soepbord en bedek met een paar dotjes sabayon.

Une recette de Bryan Debouche
créée dans le cadre de l'action 'Nos ambassadeurs'.

Meer weten over Bryan Debouche
Cookieconsent met Real Cookie Banner