Bladerdeeg met Comté, vijgen en speculaas X Sven Ornelis
Hoofdgerecht | Winter
Ingrediënten
- 1 blok Comté BOB kaas
- een rol bladerdeeg
- 1 eierdooier
- 4 eetlepels uienconfituur van goede kwaliteit
- 1 verse vijg, in stukjes gesneden
- 4 koekjes
- peper
- olijfolie
- balsamicoazijn
- enkele blaadjes verse kervel
string(621) "
- Snijd bladerdeegtaartjes uit met behulp van een metalen ring of een omgekeerd wijnglas.
- Bestrijk ze met een beetje eigeel, prik er een paar keer in met een vork en bak ze goudbruin.
- Besmeer met een lepel uienconfituur en werk af met stukjes Comté en vijgen.
- Werk af met uienconfituur en fijn verkruimelde speculaaskoekjes.
- Voeg de peper toe en laat kort smelten onder een hete grill.
- Serveer met een paar druppels olijfolie en balsamicoazijn en werk af met een paar blaadjes verse kervel.
"
Voorbereiding
- Snijd bladerdeegtaartjes uit met behulp van een metalen ring of een omgekeerd wijnglas.
- Bestrijk ze met een beetje eigeel, prik er een paar keer in met een vork en bak ze goudbruin.
- Besmeer met een lepel uienconfituur en werk af met stukjes Comté en vijgen.
- Werk af met uienconfituur en fijn verkruimelde speculaaskoekjes.
- Voeg de peper toe en laat kort smelten onder een hete grill.
- Serveer met een paar druppels olijfolie en balsamicoazijn en werk af met een paar blaadjes verse kervel.
Cookieconsent met Real Cookie Banner