string(2954) "
Maak de blini’s klaar:
- p]:inline” data-streamdown=”list-item”>Klop in een andere kom het ei en de melk door elkaar.
- p]:inline” data-streamdown=”list-item”>Roer de geraspte Comté kaas en gehakte tijm door het deeg. Meng goed.
Kook de blini’s :
- p]:inline” data-streamdown=”list-item”>Doe kleine hoopjes beslag in de pan (ongeveer een eetlepel per blini).
- p]:inline” data-streamdown=”list-item”>Leg op een bord en laat iets afkoelen.
Bereid de honing-mosterdsaus :
- p]:inline” data-streamdown=”list-item”>Roer goed tot de saus glad is. Proef en pas aan naar smaak (meer honing voor zoetheid, meer mosterd voor pittigheid).
Voeg de druiven toe:
- p]:inline” data-streamdown=”list-item”>Schik de warme blini’s op een serveerschaal en garneer met de gehalveerde druiven. Je kunt ze bovenop of naast de blini’s leggen, afhankelijk van je presentatie.
Serveer de blini’s met de honing-mosterdsaus om in te dippen. Als je wilt, kun je de rozijnen lichtjes bakken in een pan met een beetje boter om ze te karamelliseren, maar ze zijn ook heerlijk vers, direct op de blini’s.
Dit hapje is een prachtige balans van zout, zoet en een vleugje zuur, met de rijkdom van Comté kaas, de geur van tijm en de frisheid van druiven. Perfect als aperitief!
"
Voorbereiding
Maak de blini’s klaar:
- p]:inline” data-streamdown=”list-item”>Klop in een andere kom het ei en de melk door elkaar.
- p]:inline” data-streamdown=”list-item”>Roer de geraspte Comté kaas en gehakte tijm door het deeg. Meng goed.
Kook de blini’s :
- p]:inline” data-streamdown=”list-item”>Doe kleine hoopjes beslag in de pan (ongeveer een eetlepel per blini).
- p]:inline” data-streamdown=”list-item”>Leg op een bord en laat iets afkoelen.
Bereid de honing-mosterdsaus :
- p]:inline” data-streamdown=”list-item”>Roer goed tot de saus glad is. Proef en pas aan naar smaak (meer honing voor zoetheid, meer mosterd voor pittigheid).
Voeg de druiven toe:
- p]:inline” data-streamdown=”list-item”>Schik de warme blini’s op een serveerschaal en garneer met de gehalveerde druiven. Je kunt ze bovenop of naast de blini’s leggen, afhankelijk van je presentatie.
Serveer de blini’s met de honing-mosterdsaus om in te dippen. Als je wilt, kun je de rozijnen lichtjes bakken in een pan met een beetje boter om ze te karamelliseren, maar ze zijn ook heerlijk vers, direct op de blini’s.
Dit hapje is een prachtige balans van zout, zoet en een vleugje zuur, met de rijkdom van Comté kaas, de geur van tijm en de frisheid van druiven. Perfect als aperitief!