Comté kaaslollies met blauw maanzaad
Aperitief | Lente
Ingrediënten
- 120g Comté AOP geraspt
- 1cuil. koffie Blauw maanzaad
string(706) "
- Verwarm de oven voor op th. 6 (180 °C). Bekleed de bakplaat met bakpapier.
- Verdeel de geraspte Comté in achtsten.
- Leg een kleine deegring op de bakplaat.
- Leg er een plakje Comté in.
- Druk het plat in de cirkel en druk zachtjes met je vingers om een kleine cake te vormen.
- Til de ring voorzichtig op en maak de andere pasteitjes, verspreid over de bakplaat. Bestrooi met maanzaad.
- Steek een houten prikker in het midden van de cakejes en druk hem er een beetje in. Bak 10 minuten.
- Laat afkoelen en serveer de Comté lolly’s rechtop in een hoog glas.
"
Voorbereiding
- Verwarm de oven voor op th. 6 (180 °C). Bekleed de bakplaat met bakpapier.
- Verdeel de geraspte Comté in achtsten.
- Leg een kleine deegring op de bakplaat.
- Leg er een plakje Comté in.
- Druk het plat in de cirkel en druk zachtjes met je vingers om een kleine cake te vormen.
- Til de ring voorzichtig op en maak de andere pasteitjes, verspreid over de bakplaat. Bestrooi met maanzaad.
- Steek een houten prikker in het midden van de cakejes en druk hem er een beetje in. Bak 10 minuten.
- Laat afkoelen en serveer de Comté lolly’s rechtop in een hoog glas.
Cookieconsent met Real Cookie Banner