string(700) "
Amuse op de duim van de hand – Crème van gegrilde pompoen en Comté kaas, uienchips
- Gaar de pompoen 25-30 minuten in de oven op 190 graden met olijfolie, zout en peper.
- Voeg de vers geraspte Comté toe en mix in een keukenmachine.
- Gebruik een spuitzak en serveer op de pols.
- Versier met uienchips, een eetbare bloem en een dun groen takje venkel.
Voor meer informatie over Sofie Dumont : Inspiratie voor momenten van vreugde | Ladychef Sofie Dumont
"
Voorbereiding
Amuse op de duim van de hand – Crème van gegrilde pompoen en Comté kaas, uienchips
- Gaar de pompoen 25-30 minuten in de oven op 190 graden met olijfolie, zout en peper.
- Voeg de vers geraspte Comté toe en mix in een keukenmachine.
- Gebruik een spuitzak en serveer op de pols.
- Versier met uienchips, een eetbare bloem en een dun groen takje venkel.
Voor meer informatie over Sofie Dumont : Inspiratie voor momenten van vreugde | Ladychef Sofie Dumont