Recept

Flatbread Comté, nduja, geraspte tomaat X Whoogy’s

Flatbread Comté, nduja, geraspte tomaat X Whoogy’s

Hoofdgerecht | Zomer
4 personen
30min

Ingrediënten

  • 150g Comté BOB 12 maanden en 50g Comté BOB 36 maanden
  • 1 grote runderharttomaat
  • 40g nduja
  • 1 bosje basilicum
  • 1 bosje peterselie
  • 1 bosje dille
  • 1 drupje olijfolie
  • Peper

Voorbereiding

Voor het deeg

  1. Meng alle ingrediënten en kneed het deeg 10 minuten. Laat 20 minuten in een bak staan. Als het deeg goed is uitgerust en glad is, doe je het een nacht (12 uur) in een luchtdichte doos.
  2. Verdeel het deeg de volgende dag in 4 en laat het opnieuw rusten in een blik gedurende minstens 2 uur.

Voor alles wat erbij hoort

  1. Rasp de 12 en 36 maanden Comté AOP, bereid de nduja en was de verse kruiden.
  2. Rol het brooddeeg uit over een halve centimeter, laat een rand over zodat het meer opbolt.
  3. Leg de stukjes nduja en de geraspte Comté erop en bak in de oven op een vuurvaste steen op de hoogst mogelijke temperatuur.
  4. Laat tussen de 7 en 10 minuten bakken, afhankelijk van het vermogen van je oven.
  5. Leg het verse kruidenmengsel op het flatbread, besprenkel royaal met olijfolie en je kunt aan de slag.

Une recette de Whoogy’s
créée dans le cadre de l'action 'Nos ambassadeurs'.

Meer weten over Whoogy’s
Cookieconsent met Real Cookie Banner