Recept

Gegrilde Sucrine, ansjovissaus & Comté BOB 36 X Whoogy’s

Gegrilde Sucrine, ansjovissaus & Comté BOB 36 X Whoogy’s

Nagerecht | Zomer
4 personen
30min

Ingrediënten

  • 100 g Comté AOP 36 maanden
  • 2 sucrines
  • 2 eierdooiers
  • 2 hardgekookte eieren
  • 6/8 ansjovisfilets
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 citroen, uitgeperst
  • 2 el azijn
  • 1 el Engelse saus
  • 30 el zonnebloemolie
  • 10 el panko paneermeel

Voorbereiding

De saus

  1. Meng alle ingrediënten (eidooiers, hardgekookte eieren, citroen, azijn, zout, peper en ansjovis) in een keukenmachine.
  2. Als je eenmaal een pasta hebt, mix het dan als een mayonaise en voeg heel geleidelijk de zonnebloemolie toe.
  3. Werk af met de fijngeraspte Comté.

De sucrine

  1. Snijd de sucrine doormidden en rooster 5 minuten op de barbecue zonder hem aan te raken.
  2. Rooster de panko paneermeel op een bakplaat in de oven gedurende 6 à 7 minuten op 180°, roer regelmatig.

Dressuur

  1. Leg een bedje saus op de bodem van een soepbord.
  2. Leg er vervolgens een half-isucrine, de geroosterde broodkruimels en de vers geraspte Comté AOP 36 maanden op.

Une recette de Whoogy’s
créée dans le cadre de l'action 'Nos ambassadeurs'.

Meer weten over Whoogy’s
Cookieconsent met Real Cookie Banner