Gegrilde Sucrine, ansjovissaus & Comté BOB 36 X Whoogy’s
Nagerecht | Zomer
Ingrediënten
- 100 g Comté AOP 36 maanden
- 2 sucrines
- 2 eierdooiers
- 2 hardgekookte eieren
- 6/8 ansjovisfilets
- 2 teentjes knoflook
- 1 citroen, uitgeperst
- 2 el azijn
- 1 el Engelse saus
- 30 el zonnebloemolie
- 10 el panko paneermeel
string(839) "
De saus
- Meng alle ingrediënten (eidooiers, hardgekookte eieren, citroen, azijn, zout, peper en ansjovis) in een keukenmachine.
- Als je eenmaal een pasta hebt, mix het dan als een mayonaise en voeg heel geleidelijk de zonnebloemolie toe.
- Werk af met de fijngeraspte Comté.
De sucrine
- Snijd de sucrine doormidden en rooster 5 minuten op de barbecue zonder hem aan te raken.
- Rooster de panko paneermeel op een bakplaat in de oven gedurende 6 à 7 minuten op 180°, roer regelmatig.
Dressuur
- Leg een bedje saus op de bodem van een soepbord.
- Leg er vervolgens een half-isucrine, de geroosterde broodkruimels en de vers geraspte Comté AOP 36 maanden op.
"
Voorbereiding
De saus
- Meng alle ingrediënten (eidooiers, hardgekookte eieren, citroen, azijn, zout, peper en ansjovis) in een keukenmachine.
- Als je eenmaal een pasta hebt, mix het dan als een mayonaise en voeg heel geleidelijk de zonnebloemolie toe.
- Werk af met de fijngeraspte Comté.
De sucrine
- Snijd de sucrine doormidden en rooster 5 minuten op de barbecue zonder hem aan te raken.
- Rooster de panko paneermeel op een bakplaat in de oven gedurende 6 à 7 minuten op 180°, roer regelmatig.
Dressuur
- Leg een bedje saus op de bodem van een soepbord.
- Leg er vervolgens een half-isucrine, de geroosterde broodkruimels en de vers geraspte Comté AOP 36 maanden op.
Cookieconsent met Real Cookie Banner