Gerookte ansjovis / Hartige Pain Perdu / Kweepeer / Comté BOB 12 maanden
Voorgerecht | Lente
Ingrediënten
- Jonge Comté BOB
- Zuurdeegboterhammen
- 200 g Kweepeerazijn
- 2 g Agar
- Cantabrische ansjovis
- Kleine eetbare roosjes
string(417) "
- Breng de azijn en agar aan de kook. Zodra de lagar is genomen, mengen tot een gel.
- Gegrild in de oven met een beetje geraspte Comté kaas.
- Haal uit de oven en schik de cantabri ansjovis erop.
- Breng op smaak met een handje peper en een paar scheutjes azijngel.
- Werk af met spruitjes uit de tuin.
"
Voorbereiding
- Breng de azijn en agar aan de kook. Zodra de lagar is genomen, mengen tot een gel.
- Gegrild in de oven met een beetje geraspte Comté kaas.
- Haal uit de oven en schik de cantabri ansjovis erop.
- Breng op smaak met een handje peper en een paar scheutjes azijngel.
- Werk af met spruitjes uit de tuin.
Cookieconsent met Real Cookie Banner