string(869) "
- Rasp de Comté met een fijne rasp.
- Doe de olie in een grote kookpot en zet op een middelhoog vuur.
- Voeg 3 maiskorrels toe en wacht. Van zodra ze opengaan, is de olie heet genoeg.
- Voeg de resterende maiskorrels toe. Doe een deksel op de kookpot, zet het vuur iets lager en schud met de kookpot terwijl de maiskorrels zich openen. Na 3 minuten zijn de meeste maiskorrels open.
- Haal de kookpot van het vuur en blijf ongeveer 30 seconden schudden.
- Giet de helft van de boter over de popcorn. Doe het deksel er weer op en schud. Giet vervolgens de resterende boter erbij en herhaal.
- Voeg de geraspte Comté en het zout eraan toe en schud opnieuw alles stevig door elkaar.
- Serveer onmiddellijk.
Voor de echte kaasliefhebbers kun je extra geraspte Comté over de popcorn strooien.
"