Smelt de boter in een steelpan, voeg dan de bloem toe en bak 2 minuten onder voortdurend roeren.
Voeg geleidelijk de melk toe. Zodra de bechamelle is opgesteven, voeg je de geraspte Comté-kaas, kimchi, zout, peper en Espelette-chili toe.
Doe in een schaal en zet een paar uur in de koelkast.
Appelsap reductie
Laat het appelsap in een steelpan op hoog vuur inkoken tot het op siroop lijkt.
Kroketten vormen
Maak vierkantjes van gelijke grootte van het krokettenmengsel en wentel ze door de bloem, losgeklopte eieren en panko paneermeel gemengd met sesamzaad.
Koken
Bak de kroketten 5 minuten in olie van 170°.
Serveer met fijngesneden verse lente-ui en de appelsapreductie.
"
Voorbereiding
Smelt de boter in een steelpan, voeg dan de bloem toe en bak 2 minuten onder voortdurend roeren.
Voeg geleidelijk de melk toe. Zodra de bechamelle is opgesteven, voeg je de geraspte Comté-kaas, kimchi, zout, peper en Espelette-chili toe.
Doe in een schaal en zet een paar uur in de koelkast.
Appelsap reductie
Laat het appelsap in een steelpan op hoog vuur inkoken tot het op siroop lijkt.
Kroketten vormen
Maak vierkantjes van gelijke grootte van het krokettenmengsel en wentel ze door de bloem, losgeklopte eieren en panko paneermeel gemengd met sesamzaad.
Koken
Bak de kroketten 5 minuten in olie van 170°.
Serveer met fijngesneden verse lente-ui en de appelsapreductie.
Une recette de Whoogy’s créée dans le cadre de l'action 'Nos ambassadeurs'.