Recept

Mini pizza’s met gegrilde courgette, aubergine en Comté

Mini pizza’s met gegrilde courgette, aubergine en Comté

Hoofdgerecht | Lente, Zomer
4 personen
35min

Ingrediënten

  • 100 g Comté BOB
  • 1 aubergine
  • 1 courgette
  • 150 g kerstomaten
  • 150 g tomatenpuree
  • 2 eetlepels Provençaalse kruiden
  • Olijfolie
  • Peper en zout
  • Verse basilicum

Voorbereiding

  1. Rasp de Comté grof.
  2. Snijd de aubergine en courgette in plakken van ongeveer 1 cm dik.
  3. Meng de tomatenpuree met de Provençaalse kruiden. Kruid met peper en zout.
  4. Doe alles in een kom en vermeng met een beetje olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.
  5. Grill de groenten 2 tot 3 minuten aan één kant op de barbecue. De aubergine zal er iets langer over doen dan de courgette.
  6. Draai de groenten om en bedek ze met de pizzasaus en gemalen Comté. Schik er enkele stukjes tomaat op.
  7. Plaats een deksel op de barbecue om de kaas goed te laten smelten en grill de groenten nog 2 tot 3 minuten.

Cookieconsent met Real Cookie Banner