Nougat Comté & gedroogd fruit X Whoogy’s
Nagerecht | Winter
Ingrediënten
- 300 g Comté BOB 24 maanden
- 200 g crème fraîche 35%
- Zwarte peper
- Piment d’Espelette
- 50 g walnoten
- 30 g hazelnoten
- 60 g gedroogde vijgen
string(482) "
- Rasp de Comté kaas
- Breng de room zachtjes aan de kook in een steelpan en voeg langzaam de Comté toe.
- Mix met een handmixer en houd de temperatuur onder 50°C.
- Breng op smaak met een paar draaien van de pepermolen en voeg de walnoten, hazelnoten en gedroogde vijgen toe.
- Giet in vormpjes en koel af.
- Haal ze voorzichtig uit de vorm als ze hard zijn.
"
Voorbereiding
- Rasp de Comté kaas
- Breng de room zachtjes aan de kook in een steelpan en voeg langzaam de Comté toe.
- Mix met een handmixer en houd de temperatuur onder 50°C.
- Breng op smaak met een paar draaien van de pepermolen en voeg de walnoten, hazelnoten en gedroogde vijgen toe.
- Giet in vormpjes en koel af.
- Haal ze voorzichtig uit de vorm als ze hard zijn.
Cookieconsent met Real Cookie Banner