Klein seizoensfruit / Comté kaaszout / Sorbet van limoen en munt
Nagerecht | Lente
Ingrediënten
- Vieux Comté BOB, verkruimeld
- 400g rood fruit 30 minuten laten weken in suiker
- Meringue tuile
- 100g suiker
- 200g eiwit
- suiker Mint sorbet
string(401) "
- Klop de eiwitten stijf en spatel er 3 tegelijk de suiker door.
- Smeer dan uit met een spatel tot een dikte van een paar minuten en droog een paar uur in de oven op 80°C.
- Schik het muntijs op de bodem. Leg het gemacereerde rode fruit erop. Dan de verkruimelde Comté en de gebroken schuimtuiles.
"
Voorbereiding
- Klop de eiwitten stijf en spatel er 3 tegelijk de suiker door.
- Smeer dan uit met een spatel tot een dikte van een paar minuten en droog een paar uur in de oven op 80°C.
- Schik het muntijs op de bodem. Leg het gemacereerde rode fruit erop. Dan de verkruimelde Comté en de gebroken schuimtuiles.
Cookieconsent met Real Cookie Banner