Recept

Klein seizoensfruit / Comté kaaszout / Sorbet van limoen en munt

Klein seizoensfruit / Comté kaaszout / Sorbet van limoen en munt

Nagerecht | Lente
4 personen
3h

Ingrediënten

  • Vieux Comté BOB, verkruimeld
  • 400g rood fruit 30 minuten laten weken in suiker
  • Meringue tuile
  • 100g suiker
  • 200g eiwit
  • suiker Mint sorbet

Voorbereiding

  1. Klop de eiwitten stijf en spatel er 3 tegelijk de suiker door.
  2. Smeer dan uit met een spatel tot een dikte van een paar minuten en droog een paar uur in de oven op 80°C.
  3. Schik het muntijs op de bodem. Leg het gemacereerde rode fruit erop. Dan de verkruimelde Comté en de gebroken schuimtuiles.

Une recette de Bryan Debouche
créée dans le cadre de l'action 'Nos ambassadeurs'.

Meer weten over Bryan Debouche
Cookieconsent met Real Cookie Banner