Recept

X Whoogy’s Comté & Honing Chiffonnade met Gefermenteerde Paprika

X Whoogy’s Comté & Honing Chiffonnade met Gefermenteerde Paprika

Hoofdgerecht | Zomer
4 personen
30min

Ingrediënten

  • 120g jonge Comté AOP
  • 50g honing
  • 2 pepers
  • 5 teentjes knoflook
  • 12 blaadjes shizo

Voorbereiding

Voor de kruidige honing

  1. Hak de pepers en knoflook fijn en meng met de honing in een glazen pot. Laat 1 tot 2 weken trekken en draai de pot elke dag om.

Voor de PDO Comté kaas chiffonade

  1. Schraap met het lemmet van een keukenmes het oppervlak van de Comté af tot onregelmatig gevormde kaaskrullen.
  2. Schik de chiffonade van de Comté in een shizoblad, besprenkel met een beetje gekruide honing en serveer direct.

Une recette de Whoogy’s
créée dans le cadre de l'action 'Nos ambassadeurs'.

Meer weten over Whoogy’s
Cookieconsent met Real Cookie Banner