X Whoogy’s Comté & Honing Chiffonnade met Gefermenteerde Paprika
Hoofdgerecht | Zomer
Ingrediënten
- 120g jonge Comté AOP
- 50g honing
- 2 pepers
- 5 teentjes knoflook
- 12 blaadjes shizo
string(544) "
Voor de kruidige honing
- Hak de pepers en knoflook fijn en meng met de honing in een glazen pot. Laat 1 tot 2 weken trekken en draai de pot elke dag om.
Voor de PDO Comté kaas chiffonade
- Schraap met het lemmet van een keukenmes het oppervlak van de Comté af tot onregelmatig gevormde kaaskrullen.
- Schik de chiffonade van de Comté in een shizoblad, besprenkel met een beetje gekruide honing en serveer direct.
"
Voorbereiding
Voor de kruidige honing
- Hak de pepers en knoflook fijn en meng met de honing in een glazen pot. Laat 1 tot 2 weken trekken en draai de pot elke dag om.
Voor de PDO Comté kaas chiffonade
- Schraap met het lemmet van een keukenmes het oppervlak van de Comté af tot onregelmatig gevormde kaaskrullen.
- Schik de chiffonade van de Comté in een shizoblad, besprenkel met een beetje gekruide honing en serveer direct.
Cookieconsent met Real Cookie Banner