Over Comté
Sorry Not Sorry
Recepten
Combinaties
Quiz
Comté nieuws
Waar vind je Comté?
FR
Comté quiche
Comté quiche
Moeilijkheidsgraad:
Gemiddeld
60 min
Ingrediënten
Voor 4 personen:
2 teentjes knoflook
1 ui
300 gr spinazie
3 aardappelen
150 gr Comté
1 rol bladerdeeg
250 ml room
2 eieren
Bereiding:
Hak de knoflook en ui fijn en bak ze een paar minuten tot ze glazig zijn.
Voeg de spinazie, zout en peper toe. Zeef de spinazie in een vergiet en druk al het vocht eruit.
Schil de aardappelen en bak ze goudbruin in een pan.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Klop de eieren los in een kom en voeg de room, spinazie, aardappelen en kaas toe. Breng op smaak met zout en peper.
Leg het bladerdeeg uit in een taartvorm.
Giet het mengsel op het bladerdeeg en vouw de hoeken van het bladerdeeg naar binnen.
Dek de quiche af met aluminiumfolie en bak 30 minuten op 200°C.
Verwijder na 30 minuten de aluminiumfolie en bak nog 15 minuten op 200°C.
Geniet van de quiche!
Ontdek meer recepten