Comté quiche

Comté quiche

Comté quiche

Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld

Bereidingstijd in minuten 60 min

Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 2 teentjes knoflook
  • 1 ui
  • 300 gr spinazie
  • 3 aardappelen
  • 150 gr Comté
  • 1 rol bladerdeeg
  • 250 ml room
  • 2 eieren

Bereiding:

  • Hak de knoflook en ui fijn en bak ze een paar minuten tot ze glazig zijn.
  • Voeg de spinazie, zout en peper toe. Zeef de spinazie in een vergiet en druk al het vocht eruit.
  • Schil de aardappelen en bak ze goudbruin in een pan.
  • Verwarm de oven voor op 200°C.
  • Klop de eieren los in een kom en voeg de room, spinazie, aardappelen en kaas toe. Breng op smaak met zout en peper.
  • Leg het bladerdeeg uit in een taartvorm.
  • Giet het mengsel op het bladerdeeg en vouw de hoeken van het bladerdeeg naar binnen.
  • Dek de quiche af met aluminiumfolie en bak 30 minuten op 200°C.
  • Verwijder na 30 minuten de aluminiumfolie en bak nog 15 minuten op 200°C.
  • Geniet van de quiche! 
Ontdek meer recepten