Bruschetta met Comté en geroosterde druiven
Voorgerecht | Lente
Ingrediënten
- 75 g Comté BOB
- 1 traditioneel stokbrood
- 400 blauwe druiven zonder pitten
- 2 eetlepels balsamicoazijn
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 eetlepel bruine suiker
- 1 knoflookteen
- 2 eetlepels honing
- Enkele takjes verse tijm
string(770) "
- Maak de marinade en vermeng de tijmblaadjes en fijngehakte knoflook met de azijn, olijfolie en bruine suiker. Breng op smaak met peper en zout.
- Voeg de druiven eraan toe, dek af en plaats minstens 30 minuten in de koelkast.
- Snijd het stokbrood in dunne sneetjes en rooster ze goudbruin.
- Verwarm de oven voor op 220°C. Leg de druiven in een enkele laag op een bakplaat. Bak de druiven ongeveer 20-25 minuten tot ze gaar zijn en een beetje donker zien. Laat de druiven even afkoelen.
- Snijd dunne plakjes Comté en leg ze op de geroosterde sneetjes brood.
- Leg er een lepel geroosterde druiven op.
- Werk af met een beetje honing.
"
Voorbereiding
- Maak de marinade en vermeng de tijmblaadjes en fijngehakte knoflook met de azijn, olijfolie en bruine suiker. Breng op smaak met peper en zout.
- Voeg de druiven eraan toe, dek af en plaats minstens 30 minuten in de koelkast.
- Snijd het stokbrood in dunne sneetjes en rooster ze goudbruin.
- Verwarm de oven voor op 220°C. Leg de druiven in een enkele laag op een bakplaat. Bak de druiven ongeveer 20-25 minuten tot ze gaar zijn en een beetje donker zien. Laat de druiven even afkoelen.
- Snijd dunne plakjes Comté en leg ze op de geroosterde sneetjes brood.
- Leg er een lepel geroosterde druiven op.
- Werk af met een beetje honing.
Cookieconsent met Real Cookie Banner