string(1719) "
Meng de bloem, suiker, zout, natriumbicarbonaat en voeg er een paar draaien van de pepermolen aan toe.
Voeg het ei en de melk toe en klop op tot een dikke massa. Giet dit mengsel in een hoge, smalle bak.
Verwarm de olie voor op 180°.
Snijd 16 stukjes Comté in blokjes van 1,5 cm.
Dep de knakworstjes droog met keukenpapier zodat het beslag beter blijft plakken. Snijd in zes stukken.
Steek om en om drie stukjes worst en twee stukjes Comté op houten spiesjes.
Dompel de spiesjes verticaal in het bakje beslag en zorg ervoor dat ze helemaal bedekt zijn.
Rol de corn dogs in de panko.
Frituur de spiesjes 5 tot 8 minuten tot ze goudbruin zien.
Bereid de saus: snipper de ui en stoof aan in boter, giet de wijn erbij en laat inkoken. Vermeng de saus met de Comté en de room. Mix en zeef de saus, doe ze in spuitflesje en plaats in de koelkast.
Serveer de corn dogs met de Comté-uiensaus en een pikante saus zoals sriracha.
"