Mousse van Comté, mango en passievrucht
Voorgerecht | Zomer
Ingrediënten
- 100 g Comté BOB
- 100 g verse kaas
- 60 ml slagroom
- 1 mango
- 3 passievruchten
- Enkele takjes munt
- 1 limoen
- 2 eetlepels honing
- 30 g pijnboompitten
string(658) "
- Rasp de Comté grof.
- Doe de Comté en verse kaas in een blender. Mix tot een gladde massa.
- Klop de slagroom op in een grote kom.
- Spatel de slagroom door de Comté. Doe het mengsel in een spuitzak.
- Snijd de mango in kleine blokjes. Verwijder de pitjes uit de passievrucht. Snijd de munt in dunne reepjes.
- Rooster de pijnboompitten.
- Vermeng de mango, passievrucht, munt en pijnboompitten. Voeg de honing en het limoensap toe.
- Verdeel de mousse van Comté over de glaasjes. Lepel de fruitmix op de mousse.
"
Voorbereiding
- Rasp de Comté grof.
- Doe de Comté en verse kaas in een blender. Mix tot een gladde massa.
- Klop de slagroom op in een grote kom.
- Spatel de slagroom door de Comté. Doe het mengsel in een spuitzak.
- Snijd de mango in kleine blokjes. Verwijder de pitjes uit de passievrucht. Snijd de munt in dunne reepjes.
- Rooster de pijnboompitten.
- Vermeng de mango, passievrucht, munt en pijnboompitten. Voeg de honing en het limoensap toe.
- Verdeel de mousse van Comté over de glaasjes. Lepel de fruitmix op de mousse.
Cookieconsent met Real Cookie Banner