Recept

Mousse van Comté, mango en passievrucht

Mousse van Comté, mango en passievrucht

Voorgerecht | Zomer
12 personen
30min

Ingrediënten

  • 100 g Comté BOB
  • 100 g verse kaas
  • 60 ml slagroom
  • 1 mango
  • 3 passievruchten
  • Enkele takjes munt
  • 1 limoen
  • 2 eetlepels honing
  • 30 g pijnboompitten

Voorbereiding

  1. Rasp de Comté grof.
  2. Doe de Comté en verse kaas in een blender. Mix tot een gladde massa.
  3. Klop de slagroom op in een grote kom.
  4. Spatel de slagroom door de Comté. Doe het mengsel in een spuitzak.
  5. Snijd de mango in kleine blokjes. Verwijder de pitjes uit de passievrucht. Snijd de munt in dunne reepjes.
  6. Rooster de pijnboompitten.
  7. Vermeng de mango, passievrucht, munt en pijnboompitten. Voeg de honing en het limoensap toe.
  8. Verdeel de mousse van Comté over de glaasjes. Lepel de fruitmix op de mousse.

Cookieconsent met Real Cookie Banner