string(1486) "
Snijd het vlees in dunne reepjes (maximaal 4 mm). Snijd de ui in halve ringen.
Snijd de Comté in dunne plakjes.
Verhit een grote roestvrijstalen koekenpan tot ¾ vermogen. Als je een paar druppels water in de pan doet en het direct bolletjes worden, is de pan heet genoeg!
Zet het vuur lager (gemiddeld), giet er een flinke scheut olie of geklaarde boter in en voeg de uien toe. Laat een paar minuten stoven zonder dat ze bruin worden (of een klein beetje). Zet het vuur hoger, voeg het vlees toe en roerbak.
Als het vlees gekorst is, voeg de bouillon en worcestersaus toe. Laat twee minuten bakken.
Kruid met peper en heel weinig zout.
Verdeel deze bereiding in twee stroken en bedek met plakjes Comté. Dek de pan af en laat twee minuten garen op middelhoog vuur.
Leg de Philly Cheesesteak op open stokbroodhelften, werk af met schijfjes augurk en breng op smaak met peper.
"