Beignet met Comté

Beignet met Comté

Beignet met Comté

Moeilijkheidsgraad: Makkelijk

Bereidingstijd in minuten 30 min

Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 150 g Comté kaas
  • 100g bloem
  • 1Ei
  • 10cl witte wijn
  • 1 theelepel suiker
  • Een friteuse
  • Zout

Bereiding:

  • Meng 80 g bloem, 1 eierdooier en de witte wijn tot een gladde massa.
  • Klop het eiwit op met een snufje zout.
  • Voeg de suiker toe terwijl u blijft kloppen.
  • Snijd de Comté in 20 hapklare stukjes.
  • Dop ze in de resterende bloem en vervolgens in het beslag.
  • Bak in kleine porties ongeveer 2 minuten in olie van 180 °C.
  • De beignets mogen elkaar niet raken. Laat uitlekken op keukenpapier en dien onmiddellijk op.
Ontdek meer recepten