Over Comté
Sorry Not Sorry
Recepten
Combinaties
Quiz
Comté nieuws
Waar vind je Comté?
FR
Bladerdeeg gebakje met Comté en speculoos X Sven Ornelis
Bladerdeeg gebakje met Comté en speculoos X Sven Ornelis
Moeilijkheidsgraad:
Gemiddeld
25 min
Ingrediënten
Voor 4 personen:
een rol bladerdeeg
1 eidooier
4 kl goede uienconfituur
1 verse vijg, in stukjes
1 blok Comté
4 speculooskoekjes
peper
olijfolie
balsamicoazijn
enkele plukjes verse kervel
Bereiding:
Snij uit het bladerdeeg taartjes met een metalen ring of een omgekeerd wijnglas.
Smeer ze in met een beetje eigeel, prik er met een vork een paar keer goed in en bak ze mooi bruin.
Smeer ze dan in met een lepel uienconfituur, waarna je mooi opbouwt met stukjes Comté en vijgen.
Drapeer er daarna nog wat extra uienconfituur overheen, en de fijn gekruimelde speculooskoekjes.
Voeg er de peper aan toe en laat alles heel even onder de warme grill smelten.
Serveer met wat druppels olijfolie en balsamicoazijn en werk af met wat plukjes verse kervel.
Ontdek meer recepten