Over Comté
Sorry Not Sorry
Recepten
Combinaties
Quiz
Comté nieuws
Waar vind je Comté?
FR
Cordon Blue met Comté
Cordon Blue met Comté
Moeilijkheidsgraad:
Gemiddeld
30 min
Ingrediënten
Voor 2 personen:
4 zeer dunne kalfs koteletten
2 plakken gekookte hesp
2 plakken Comté
2 eieren
Een theelepel water
4 eetlepels bloem
80 gram panko broodkruimels
Een paar takjes verse tijm
Olijfolie
Boter
Zout
Peper
Bereiding:
Leg de koteletten op een werkblad en kruid ze met peper en zout langs beide kanten.
Klop de eieren los in een kom met een scheutje water, peper en zout.
Doe de bloem in een ondiepe schaal.
Doe het broodkruim in een andere ondiepe schaal. Kruid met peper en zout en wat van de verse tijm.
Beleg de koteletten met een plakje ham en Comté. Vouw de twee koteletten dicht.
Dompel de schnitzel onder in de bloem, dan in het eimengsel en tot slot in het paneermeel.
Breng een koekenpan op temperatuur en voeg een klontje boter toe en een scheutje olijfolie.
Bak de schnitzel bruin aan beide kanten op middellaag vuur voor zo’n 3-4 minuten aan elke kant.
Laat de schnitzels even uitlekken op keukenpapier om overtollig vet te verwijderen.
Ontdek meer recepten