Dessertglaasjes met Comté mousse, mango en passievrucht

Dessertglaasjes met Comté mousse, mango en passievrucht

Dessertglaasjes met Comté mousse, mango en passievrucht

Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld

Bereidingstijd in minuten 35 min

Ingrediënten

Voor 12 personen:

  • 100g Comté
  • 100g roomkaas
  • 60ml slagroom
  • 1 mango
  • 3 passievruchten
  • Een paar takjes munt
  • 1 limoen
  • 2 eetlepels honing
  • 30g pijnboompitten

Bereiding:

  • Rasp de Comté grof.
  • Doe de Comté samen met de roomkaas in een blender. Meng tot een egaal mengsel.
  • Klop de slagroom op in een grote kom.
  • Spatel de slagroom onder de Comté. Doe het mengsel in een spuitzak.
  • Snij de mango in fijne blokjes. Haal de zaadjes uit de passievruchten. Snij de munt in dunne reepjes
  • Rooster de pijnboompitten.
  • Meng de mango, passievrucht, munt en pijnboompitjes. Voeg de honing toe en het sap van de limoen.
  • Spuit de Comté mousse over je serveerglaasjes. Verdeel er het fruitmengsel over.
Ontdek meer recepten