Over Comté
Sorry Not Sorry
Recepten
Combinaties
Quiz
Comté nieuws
Waar vind je Comté?
FR
Dessertglaasjes met Comté mousse, mango en passievrucht
Dessertglaasjes met Comté mousse, mango en passievrucht
Moeilijkheidsgraad:
Gemiddeld
35 min
Ingrediënten
Voor 12 personen:
100g Comté
100g roomkaas
60ml slagroom
1 mango
3 passievruchten
Een paar takjes munt
1 limoen
2 eetlepels honing
30g pijnboompitten
Bereiding:
Rasp de Comté grof.
Doe de Comté samen met de roomkaas in een blender. Meng tot een egaal mengsel.
Klop de slagroom op in een grote kom.
Spatel de slagroom onder de Comté. Doe het mengsel in een spuitzak.
Snij de mango in fijne blokjes. Haal de zaadjes uit de passievruchten. Snij de munt in dunne reepjes
Rooster de pijnboompitten.
Meng de mango, passievrucht, munt en pijnboompitjes. Voeg de honing toe en het sap van de limoen.
Spuit de Comté mousse over je serveerglaasjes. Verdeel er het fruitmengsel over.
Ontdek meer recepten