Carpaccio Coeur de Boeuf / Afrikaantjes / Geraspte Comté AOP

Carpaccio Coeur de Boeuf / Afrikaantjes / Geraspte Comté AOP

Carpaccio Coeur de Boeuf / Afrikaantjes / Geraspte Comté AOP

Moeilijkheidsgraad: Makkelijk

Bereidingstijd in minuten 20 min

Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 3 mooie Coeur de boeuf-tomaten
  • Fleur de sel
  • Olijfolie van topkwaliteit 
  • Jonge Comté 
  • Afrikaantjes, de bloemen en steeltjes

Bereiding:

  1. Snijd de Cœur de Bœuf-tomaten in dunne schijfjes en leg ze cirkelvormig op een bord. 
  2. Kruid met fleur de sel en werk af met flink wat olijfolie. 
  3. Rasp met een dunschiller 75 g jonge Comté over de tomaten.
  4. Versier met de bloemen en steeltjes van de afrikaantjes.

Een recept van Bryan Debouche gecreëerd in het kader van de actie 'Sorry Not Sorry'.

Ontdek meer informatie over Bryan Debouche en zijn recepten 

Ontdek meer recepten