Sorry Not Sorry : Paul Delrez X Comté AOP

Dit jaar heeft het Interprofessioneel Comité voor het Beheer van de Comté verschillende Chef-influencers uitgenodigd om hun culinaire creativiteit te uiten door hen de uitdaging « Sorry not Sorry » voor te leggen; het bedenken van een reeks recepten die versterkt worden door de Comté AOP. Geen beperkingen! Ze zijn vrij om unieke en smakelijke creaties voor te stellen, zowel voor voorgerechten, hoofdgerechten of zelfs desserts!
Bryan Debouche X Comte AOP
Paul Delrez

Paul Delrez

Paul Delrez, gerenommeerde chef en Instagram-ster, was jarenlang het gezicht van de Brusselse restaurants La Guinguette en Ville en La Maison Blanche. Met een royale en verfijnde keuken herinterpreteert hij Belgische klassiekers, waarbij hij de nadruk legt op kwaliteits- en seizoensproducten. Met zijn 800.000 volgers op Instagram is hij momenteel een van de belangrijkste gezichten van de regressieve en genereuze keuken 2.0.

« Ik hou van Comté vanwege zijn rijke smaken en veelzijdigheid. Het is een kaas die bij ontzettend veel gerechten past en een unieke diepgang toevoegt. Toen men mij vroeg om een 100% Comté-menu te creëren, greep ik die kans met beide handen aan. Comté inspireert me door zijn vermogen om eenvoudige gerechten om te toveren tot heerlijke creaties. Ik ben blij om dit culinaire avontuur met jullie te delen en jullie Comté in al zijn vormen te laten ontdekken. » - Paul Delrez

Bar Raket
Bar Raket

Bar Raket

Na Bryan Debouche in Namen is het nu de beurt aan chef-influencer Paul Delrez om zijn 100% Comté AOP-menu voor te stellen. Zijn unieke recepten zijn te ontdekken van 16 juli tot 10 augustus in de trendy bar-restaurant Bar Raket in Antwerpen.

Van 20 juni tot 13 juli verwelkomen Catherine en Bryan je om zijn Comté Fleurette-menu te ontdekken.

Praktische informatie

Periode: Van 16 juli tot en met 10 augustus.

Locatie: Bar Raket, Bresstraat 10, 2018 Antwerpen.

Specialiteit: een 100% Comté AOP-menu van Chef Paul Delrez

Website: barraket-antwerp.be

Menu Bar Raket van Paul Delrez voor Comté AOP

Aperitiefhapje

  • Gilda Comté

Voorgerechten

  • Iberico-hamkroket met Comté
  • Tomaten met ansjovis en Comté
  • Churros met Comté x Swet

Hoofdgerechten

  • Risotto caccio e pepe met Comté en cantharellen
  • Dessert

    • Sunday-ijs met crumble van gezouten karamelboter x Comté

Kunt u de recepten niet ter plaatse proeven? Ontdek de recepten van de chef hier:

De recepten

De recepten van Paul Delrez met Comté

Gilda Comté

Lees meer

Iberico-hamkroket met Comté

Lees meer

Tomaten met ansjovis en Comté

Lees meer

Churros met Comté x Swet

Lees meer

Risotto caccio e pepe met Comté en cantharellen

Lees meer

Sunday-ijs met crumble van gezouten karamelboter x Comté

Lees meer