Paul Delrez, gerenommeerde chef en Instagram-ster, was jarenlang het gezicht van de Brusselse restaurants La Guinguette en Ville en La Maison Blanche. Met een royale en verfijnde keuken herinterpreteert hij Belgische klassiekers, waarbij hij de nadruk legt op kwaliteits- en seizoensproducten. Met zijn 800.000 volgers op Instagram is hij momenteel een van de belangrijkste gezichten van de regressieve en genereuze keuken 2.0.
« Ik hou van Comté vanwege zijn rijke smaken en veelzijdigheid. Het is een kaas die bij ontzettend veel gerechten past en een unieke diepgang toevoegt. Toen men mij vroeg om een 100% Comté-menu te creëren, greep ik die kans met beide handen aan. Comté inspireert me door zijn vermogen om eenvoudige gerechten om te toveren tot heerlijke creaties. Ik ben blij om dit culinaire avontuur met jullie te delen en jullie Comté in al zijn vormen te laten ontdekken. » - Paul Delrez
Na Bryan Debouche in Namen is het nu de beurt aan chef-influencer Paul Delrez om zijn 100% Comté AOP-menu voor te stellen. Zijn unieke recepten zijn te ontdekken van 16 juli tot 10 augustus in de trendy bar-restaurant Bar Raket in Antwerpen.
Van 20 juni tot 13 juli verwelkomen Catherine en Bryan je om zijn Comté Fleurette-menu te ontdekken.
Periode: Van 16 juli tot en met 10 augustus.
Locatie: Bar Raket, Bresstraat 10, 2018 Antwerpen.
Specialiteit: een 100% Comté AOP-menu van Chef Paul Delrez
Website: barraket-antwerp.be
Kunt u de recepten niet ter plaatse proeven? Ontdek de recepten van de chef hier: